Cukiernia TE-DA | Jesionowa 19a, 95-015 Głowno | tel.: 508 250 649




Ciasta

Ciasta deserowe

3BIT

Ciasta deserowe

Ciasto biszkoptowe przełożone herbatnikami, karmelem, budyniem i bitą śmietaną

Ambasador

Ciasta deserowe

Kakaowy i waniliowy biszkopt przełożony kremem z bakaliami i orzechami.

Babeczka budyniowa

Ciasta deserowe

Krucha babeczka wypełniona konfiturą brzoskwiniową i budyniem z owocami.

Babeczka kremowa

Ciasta deserowe

Krucha babeczka wypełniona konfiturą porzeczkową z kremem śmietankowo - czekoladowym

Burgundzkie

Ciasta deserowe

Czekoladowy biszkopt przełożony marmoladą i kremem waniliowym

Cappucino

Ciasta deserowe

Blat czekoladowy z budyniem i pianką o smaku cappuccino

Fantazja makowa

Ciasta deserowe

Biszkopt przełożony masą makową z bakaliami i orzechami

Galaretka

Ciasta deserowe

Połączenie biszkoptu z kremem jogurtowym z galaretką i owocami

Karpatka

Ciasta deserowe

Parzone ciasto karpatkowe przełożone kremem budyniowo – maślanym

Kopiec kreta

Ciasta deserowe

Ciasto uformowane z bitej śmietany o smaku bananowym na czekoladowym biszkopcie.

Malinowy raj

Ciasta deserowe

Waniliowy i kakaowy biszkopt przełożony śmietaną i budyniem. Udekorowany malinami w galaretce

Mandarynkowe

Ciasta deserowe

Ciasto mandarynkowe przełożone bitą śmietaną z białą czekoladą i zalane musem mandarynkowym

Mannowiec

Ciasta deserowe

Miodowe ciasto przełożone masą z kaszy manny

Martynka

Ciasta deserowe

Cienkie biszkopty z konfiturą wiśniową oraz masą kajmakową

Mascarpone

Ciasta deserowe

Biszkopt nasączony likierem kawowym przełożony śmietaną z mascarpone

Milky Way

Ciasta deserowe

Kawowy biszkopt z masą na bazie białej czekolady oraz bitej śmietany o smaku jogurtowym

Mozart

Ciasta deserowe

Mocno czekoladowy blat z warstwą orzechowo – pistacjowego i kakaowego kremu.

Nutella

Ciasta deserowe

Biszkopt przełożony masą prażynkową, budyniem i bitą śmietaną o smaku nutelli

Orzechowiec

Ciasta deserowe

Ciasto orzechowo – miodowe i czekoladowe przełożone kremem budyniowym.

Pianka owocowa

Ciasta deserowe

Pianka o smaku truskawkowym na cienkim biszkopcie pokryta galaretką z owocami

Pianka sezonowa

Ciasta deserowe

Dwuwarstwowa pianka o smaku truskawkowym i agrestowym przykryta galaretka z owocami

Pijak na biszkopcie

Ciasta deserowe

Mocno nasączony biszkopt pokryty kremem i biszkopcikami polanymi czekoladą.

Rafaello

Ciasta deserowe

Puszysty biszkopt przełożony śmietaną z wiórkami kokosowymi białą czekoladą.

Rolada czekoladowa

Ciasta deserowe

Biszkopt czekoladowy z bitą śmietaną o smaku czekoladowym i nadzieniem wiśniowym

Rolada kokosowa

Ciasta deserowe

Biszkopt kokosowy wypełniony bitą śmietaną o smaku kokosowym i nadzieniem porzeczkowym

Rolada kremowa

Ciasta deserowe

Rulon z ciasta biszkoptowego z kremem śmietankowym i nadzieniem gruszkowym.

Rozkosznik porzeczkowy

Ciasta deserowe

Połączenie biszkoptu czekoladowego z budyniem i konfiturą porzeczkową, pokryte bitą śmietaną

Rumunka

Ciasta deserowe

Biszkopt kawowy przełożony masą prażynkową i bitą śmietaną o smaku cappuccino.

Smak Dubaju

Ciasta deserowe

Czekoladowy biszkopt ze śmietaną oraz masą o smaku daktylowo – pomarańczowym. Wierzch czekoladowy z kawałkami skórki pomarańczowej.

Snikers

Ciasta deserowe

Ciasto karmelowe, przełożone masą budyniową. Oblane masą z migdałów, orzechów i miodu.

Stefanka toffi

Ciasta deserowe

Biszkopt przełożony dżemem i kremem budyniowo śmietankowym

Stefanka w czekoladzie

Ciasta deserowe

Ciasto biszkoptowe przełożone powidłami, kremem śmietankowym i czekoladowym

Straciatella

Ciasta deserowe

Biszkopt o smaku miętowym z bitą śmietaną o smaku białej czekolady

Szpinakowe

Ciasta deserowe

Ciasto szpinakowe przełożone bitą śmietaną o smaku cytrynowym oraz musem malinowym

Tarta

Ciasta deserowe

Kruche ciasto z konfiturą owocową przełożone budyniowym kremem i owocami w galaretce.

Tartaletka

Ciasta deserowe

Kruche ciasto w połączeniu z budyniem waniliowym przyozdobione sezonowymi owocami

Tiramisu

Ciasta deserowe

Waniliowo–czekoladowy biszkopt przekładany kremem tiramisu i konfiturą z czarnej porzeczki

Toffi

Ciasta deserowe

Masa kajmakowa z alkoholem i bezami na czekoladowym spodzie, przykryte bitą śmietaną.

W-Z

Ciasta deserowe

Biszkopt czekoladowy przełożony bitą śmietanką i powidłami

Biało czerwone

Ciasta deserowe

Biszkopt o smaku malinowym przełożony śmietaną na bazie jogurtu naturalnego

Piernik przekładany

Ciasta deserowe

Warstwy ciasta piernikowego przełożone konfiturą owocową i kremem śmietanowo – kakaowym

Hiszpańskie

Ciasta deserowe

Czekoladowy spód z nadzieniem wiśniowym oraz intensywnie kawową masą z chrupiącymi bezami

Kilimandżaro

Ciasta deserowe

kakaowy biszkopt pokryty kombinacją jabłek z galaretką oraz kremem śmietanowym

Krówka

Ciasta deserowe

Maślany biszkopt przełożony kremem kakaowo- karmelowym i oblany karmelem

Wiśniowy czar

Ciasta deserowe

Intensywnie czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną i konfiturą wiśniową

Rolada z bitą śmietaną

Ciasta deserowe

Rolada z ciasta biszkoptowego z bitą śmietaną i nadzieniem wiśniowym

Rolada jabłkowa

Ciasta deserowe

Ciasto biszkoptowe z prażonymi jabłkami i cynamonem

Rajskie jabłuszko

Ciasta deserowe

Biszkopt przełożony prażonymi jabłkami, budyniem i bitą śmietaną

Kremówka papieska

Ciasta deserowe

Cienkie warstwy ciasta francuskiego a pomiędzy nimi warstwa budyniowego i śmietankowego kremu

Jabłecznik na biszkopcie

Ciasta deserowe

Biszkopt przełożony prażonymi jabłkami i warstwą śmietankowego kremu

Słonecznikowe

Ciasta deserowe

Blat czekoladowy z masą toffi i bitą śmietaną oraz prażonym słonecznikiem

Wiśniowe

Ciasta deserowe

Czekoladowy biszkopt przełożony powidłami wiśniowymi i kremem waniliowym



TE-DA" CUKIERNICTWO CIASTA, TORTY

ul. Jesionowa 19A
95-015 Głowno
e-mail: cukiernia.teda@gmail.com
tel. kom. 508 250 646
tel. kom. 508 250 649