3BIT
Ciasta deseroweCiasto biszkoptowe przełożone herbatnikami, karmelem, budyniem i bitą śmietaną
Cukiernia TE-DA | Jesionowa 19a, 95-015 Głowno | tel.: 508 250 649
Krucha babeczka wypełniona konfiturą porzeczkową z kremem śmietankowo - czekoladowym
Ciasto uformowane z bitej śmietany o smaku bananowym na czekoladowym biszkopcie.
Waniliowy i kakaowy biszkopt przełożony śmietaną i budyniem. Udekorowany malinami w galaretce
Kawowy biszkopt z masą na bazie białej czekolady oraz bitej śmietany o smaku jogurtowym
Pianka o smaku truskawkowym na cienkim biszkopcie pokryta galaretką z owocami
Mocno nasączony biszkopt pokryty kremem i biszkopcikami polanymi czekoladą.
Puszysty biszkopt przełożony śmietaną z wiórkami kokosowymi białą czekoladą.
Biszkopt kokosowy wypełniony bitą śmietaną o smaku kokosowym i nadzieniem porzeczkowym
Rulon z ciasta biszkoptowego z kremem śmietankowym i nadzieniem gruszkowym.
Biszkopt kawowy przełożony masą prażynkową i bitą śmietaną o smaku cappuccino.
Czekoladowy biszkopt ze śmietaną oraz masą o smaku daktylowo – pomarańczowym. Wierzch czekoladowy z kawałkami skórki pomarańczowej.
Ciasto biszkoptowe przełożone powidłami, kremem śmietankowym i czekoladowym
Ciasto szpinakowe przełożone bitą śmietaną o smaku cytrynowym oraz musem malinowym
Kruche ciasto z konfiturą owocową przełożone budyniowym kremem i owocami w galaretce.
Waniliowo–czekoladowy biszkopt przekładany kremem tiramisu i konfiturą z czarnej porzeczki
Masa kajmakowa z alkoholem i bezami na czekoladowym spodzie, przykryte bitą śmietaną.
Biszkopt o smaku malinowym przełożony śmietaną na bazie jogurtu naturalnego
Warstwy ciasta piernikowego przełożone konfiturą owocową i kremem śmietanowo – kakaowym
kakaowy biszkopt pokryty kombinacją jabłek z galaretką oraz kremem śmietanowym
Rolada z ciasta biszkoptowego z bitą śmietaną i nadzieniem wiśniowym
Cienkie warstwy ciasta francuskiego a pomiędzy nimi warstwa budyniowego i śmietankowego kremu
Biszkopt przełożony prażonymi jabłkami i warstwą śmietankowego kremu